Doktor Soner Oğuz’un adı 22 yıl görev yaptığı sağlık ocağına verildi.

Çıtak Aile Sağlı merkezine kurumda 22 yıl görev yapan Soner Oğuz’un adı verildi. İsim değişikliği Aile sağlığı merkezinde düzenlenen törenle gerçekleşti. Törene İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural, İlçe Sağlık Müdürü Şerafettin Kuruoğlu, merhum Doktor Soner Oğuz’un ikiz çocukları eşi, Anne ve babası ile çok sayıda Çıtak’lı katıldı.

Çivril ve Çıtak mahallesinde sevilen bir doktor olan Soner Oğuz için başlatılan imza kampanyasına tepkisiz kalmayan İl Sağlık Müdürlüğü, başlattığı girişimler ile aile sağlığı merkezinin adını Doktor Soner Oğuz Çıtak Aile Sağlığı merkezi olarak değiştirdi. Soner Oğuz’un hayatını kaybetmesinden sonra ailesi ve mahalle sakinleri Aile sağlığı merkezine Soner Oğuz isminin verilmesi için imza kampanyası başlatmıştı.

Çıtak Aile Sağlığı Merkezinin adı Doktor Soner oğuz Aile Sağlığı merkezi olarak değişti. Doktor Soner Oğuz, Merkezde 22 yıl görev yapmış ve geçen yıl görevi başındayken yakalandığı korona virüs nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Editör: Haber Merkezi