14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala milletvekilliği için başvuru yapan aday adayları ilçe teşkilatları ile bir araya geliyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Milletvekili aday adayı Mustafa Geryüz Milliyetçi Hareket Partisi Çivril ilçe başkanı Lütfü Karaman ve yönetimini ziyaret etti. Aday adaylığı başvurusunun ardından ilçe teşkilatları ile bir araya gelerek seçim yol haritasını belirleyen Geryüz bu kapsamda Çivril MHP İlçe başkanı Lütfi Karaman ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU TAMAMLAYAN İSİMLER TEŞKİLAT ZİYARETLERİNE BAŞLADI. ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU TAMAMLAYAN İSİMLER TEŞKİLAT ZİYARETLERİNE BAŞLADI.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Denizli için hedef ve planlarını anlatan Aday adayı Mustafa Geryüz 14 Mayıs seçimlerinde MHP ve Cumhur İttifakının başarılı olması için tüm aday adaylarının gece gündüz çalıştığını ifade etti.

MHP Çivril ilçe başkanı Lütfü Karaman ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getirerek “Mustafa Geryüz abimiz uzun yıllar Ülkü Ocakları ve teşkilatımızda görev almış bir isim. Çıktığı yolda başarılı olması en büyük temennimiz. İnşallah 14 Mayıs’ta hem ülkemiz hem de Denizli’miz en iyi sonucu alacak. Mustafa Geryüz abimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Adaylık sürecinin tamamlanmasının ardından hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz inşallah” dedi.

Mustafa Geryüz Kimdir?

Denizli Kaklık Kasabasında yeni haliyle ( Honaz İlçesi Kaklık Mahallesi ) 15 / 01 / 1965 yılında doğdum. 1969 yılında Denizli Sevindik mahallesine geldim.Öğrenimime 1969 yılında Sevindik İlkokulunda başladım, 1976 yılında Cumhuriyet Ortaokulu şimdiki ( Cumhuriyet Lisesi ) ve 1979 yılında Denizli Endüstri Meslek Lisesine başladım. 1982 yılında Lise öğrenimimi bitirdiğim yıl Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İş İdaresi Bölümü 2. sınıftan siyasi sebeplerden dolayı ayrıldım.

Siyasi hayatıma gençlik yıllarım olan 14 yaşlarında Denizli Ülkü Ocağında Türk İslam terbiyesi alarak yetiştim. 1985 yılında Vatani görevim olan askerliğimi İzmir’de başlayıp 1986 yılında Erzincan ilinde bitirdim.

1987 yılında Denizli Çimento Fabrikası Devlet sınavlarını kazanarak Tekniker olarak göreve başladım. Aynı yılın sonunda kendi isteğimle görevi bırakıp otomobil ve tekstil sektöründe idari birimlerinde yönetici olarak çalıştım.

1992 yılında 4857 sayılı kanuna tabi olarak Denizli Köy Hizmetleri İl Müdürlüğünde göreve başladım. Burada İdari Personel, Yol, Köprü, Sulama Toprak, Toplulaştırma ve Projelendirme birimlerinde Teknik Ressam olarak çalıştım.

2005 yılında çıkan 5286 Sayılı kanunun ile 2006 yılında Denizli Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü Özel İdare ile birleştikten sonra, Denizli Özel İdare Genel Sekreterliğinde Eğitim Hizmetleri Müdürlüğünde Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okulların inşaat yapım ve onarımlarında ve İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğünde köylerde yapılan vatandaşa ait yapıların İnşaat Teknikeri olarak inşaat kontrollerinde bulundum.

Denizli Özel İdaresi Genel Sekreterliğin’den Ocak 2014 yılında Milliyetçi Hareket Partimden gelen yoğun istek üzerine emekli oldum ve MHP den yeni kurulacak olan Merkezefendi Belediyesi Meclis Üyesi olarak aday oldum.

Editör: Haber Merkezi