Çivril Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif binası hizmete açıldı.

Çivril Esnaf ve Sanatkârlar Kredi kefalet Kooperatif Hizmet binası görkemli bir törenle açıldı. Esnaf ve Çivrillilerin yoğun ilgi gösterdiği açılışta şehitler için mevlit okutuldu.

Çivrilli esnaflara daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek amacıyla tasarlana yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Denizli Büyükşehir Belediye başkanı Osman Zolan ve 10. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkano Musa Çelikkol, Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural, Kaymakam Turan Soğukoluk ile STK yöneticileri ve Siyasi Parti temsilcilerinin de hazır bulunduğu açılış saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı.

Esnaf ve Santakarlar Kredi Kefalet Kooperatif başkanı Gürol Mutlu programın açılış konuşmasında yenilenen bina ile üye ve Çivril esnafına daha kaliteli daha hızlı vermek istediklerini belirterek binanın Çivril’e hayırlı olmasını diledi.

ESNAF EKONOMİNİN BEL KEMİĞİDİR

Törene katılan Osman Zolan’da yaptığı konuşmada Çivril’in Denizli’de her konuda parmakla gösterilen birileç olduğunu belirterek “Çivril’imiz tarım ve ekonomisi ile Denizli’de dikkat çeken ve parmak ile gösterilen bir ilçemiz. Bugün hizmete açılan kooperatif binamız Çivril’de ticaretin ve esnaflığın gücünü gösteriyor. Çivrilli esnafımız ahilik düsturu ile çalışmaya ve üretmeye hem Denizli hem de ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor. Yeni açılan bina inşallah esnafımıza daha çok hizmet verir. Bu binayı ilçemize kazandıranlardan Allah razı olsun. İnşallah hep birlikte üretmeye büyümeye bir olmaya birlik olmaya devam edeceğiz” dedi.

Osman Zolan’ın konuşmasından sonra odanın kuruluşunu yapan ve uzun yıllar başkanlık görevini yürüten Kazım Duyar ile bugüne kadar başkanlık yapmış isimlere teşekkür plaketi verilmesinin ardından bina, Denizli Büyükşehir Belediye başkanı Osman Zolan ve Denizli Esnaf Odaları birliği başkanı Musa Çelikkol ile protokol üyeleri ve merhum başkan Ertuğrul Mutlu’nun eşi tarafından kesilen kurdele ile hizmete açıldı.

Program sonrası davetlilere yemek ikramı yapıldı.

Editör: Haber Merkezi