Erzurum’da düzenlenen kongreye Çivril Belediyesi adına katılan Veteriner Hekim Mehmet Ali Yavuz sunumu ile birincilik ödülüne layık görüldü.

Atatürk Erzurum Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi tarafından düzenlenen ve 6 farklı ülke, 17 farklı üniversiteden toplam 107 bildiri ile katılım sağlanan ATAVET 1. Uluslararası öğrenci kongresine katılan Çivril Belediyesi Veteriner hekimi Mehmet Ali Yavuz kongrede yaptığı sunum ile birincilik ödülü aldı. Sokak Hayvanları ve rehabilitasyon konusunda yaptığı sunum ile 107 bildiri arasında jüri tarafından birincilik ile ödüllendirilen Veteriner hekim Mehmet Ali Yavuz Çivril adına katıldığı uluslararası bir kongrede ödül almaktan guru duyduğunu belirtti.

  • 6 ÜLKEDEN 17 ÜNİVERSİTENİN KATILDIĞI SEMPOZYUMDA BİRİNCİ OLDU

Mutluluğunu ve duygularını sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından duyuran Veteriner hekim Mehmet Ali Yavuz kongreye katılmasında destek olan belediye başkanı Niyazi Vurala’a teşekkür ederek “6 farklı ülkeden, 17 farklı üniversiteden toplam 107 bildiri ile katılım sağlanan ve bizim de sokak hayvanları konusunda konuşmacı olarak davet edildiğimiz Erzurum Atatürk Üniversitesi Atavet I. Uluslar arası (II. Uluslar arası Katılımlı) Öğrenci Kongresi’nde Çivril’imizi ve Çivril Belediyesi’ni temsil ettik. Kongrenin düzenlenmesinde emeği geçen tüm hocalarımıza, öğrenci arkadaşlarımıza, katılım sağlayan firma temsilcilerine, değerli devlet büyüklerimize ve tarafımıza gelen davet neticesinde kongreye katılımımız hususunda bizleri teşvik edip destekleyen Çivril Belediye Başkanımız Sayın Niyazi VURAL beyefendi ile kongredeki sunumlar arasında bizleri birincilik ödülüne layık gören değerli jüri üyelerine ve en başta da mesai arkadaşlarıma teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi