Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102. Yılı düzenlenen törenler ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanındaki törene katılan çocuklar bayramı doyasıya yaşadı.

23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Keskin tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Kutlama programıyla devam edilen etkinlik Kaymakam Turan Soğukoluk ve Belediye Balkanı Niyazi Vural’ın öğrencilerin bayramını tebrik etmesiyle başladı. Belediye başkanı Niyazi Vural ve kaymakam Turan Soğukoluk’un meydanda bulunan çocuklara bayrak dağıttı.

23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Keskin, törende yaptığı konuşmada, milli egemenliğin, Türk milletinin ulusal hafızasında ve köklü kültüründe ayrı bir yeri ve önemi olduğunu belirtti. Keskin konuşmasında Milli egemenliğin, Türk milletinin Anadolu’da yeniden şahlanışı olduğuna dikkat çekerek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış gününü hem ülkemiz çocuklarına hem tüm dünya çocuklarına armağan ederek, eşine az rastlanır bir liderlik göstermiştir” ifadelerini kullandı.

23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu, çeşitli dans ve halk oyunu gösterileri sunuldu. Kutlamaların sonunda 23 Nisan Ulusla Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısıyla düzenlenen müsabaka ve turnuvalarda dereceye giren öğrencilere, Kaymakam Turan Soğukoluk, Belediye Başkanı Niyazi Vural ve protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Kutlamalar AKİDAK öncülüğünde düzenlenen Çivril bisiklet turu ve Ahmet Sula konferansı ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi