AK Parti İl Başkan binasında yapılan toplantıda konuşan AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, 2021 yılı değerlendirmesi yaptı.

İl Başkanı Yücel Güngör, toplantıda yaptığı konuşmada; “Allah’ın izni ve milletimizin desteğiyle 2023’te Cumhurbaşkanımız tekrar Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. Bundan hiçbir şüphemiz yoktur ”dedi.

“DENİZLİ’MİZDE GİDİLMEDİK SOKAK, ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”

Denizli’de gidilmedik yer, çalınmadık kapı bırakmayacaklarının altını çizen AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör; “Geçtiğimiz yıl pandemi sürecindeki olumsuzluklara rağmen milletimizin desteğiyle sorunları çözdük, çözmeye de devam edeceğiz. AK Parti’nin tecrübeli kadroları ile yoluna devam edebilmesi büyük ve güçlü Türkiye sevdamızı gerçekleştirebilmemiz için daha fazla çalışmaya devam edeceğiz. Denizli’mizde gidilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Gönlüne girilmemiş kimseyi bırakmayacağız. Bayrağımızın dalgalandığı her yere yetişmemiz, derdi olana çare bulmak için durmak yok koşmaya devam edeceğiz. Allah’ın izni ve milletimizin desteğiyle 2023’te Cumhurbaşkanımız tekrar Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. Bundan hiçbir şüphemiz yoktur” ifadelerini kullandı.

“EMİN ADIMLARLA İSTİKRARLI BİR ŞEKİLDE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, daima Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında olduklarını vurgulayarak; “Bizler millete hizmet yolunda AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı olarak çalışmaya devam edeceğiz. Çivril’imizin her bir köşesini karış karış gezeceğiz. Emin adımlarla istikrarlı bir şekilde yürümeye devam edeceğiz. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda il başkanımız önderliğinde azim, gayret ve ilk günkü aşkla koşmaya devam edeceğiz ”dedi.

AK Parti Denizli İl Binasında gerçekleştirilen Daraltılmış il Danışma Kurulu toplantısına AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekilleri, Ahmet Yıldız, Şahin Tin ve Nilgün ÖK, MKYK üyeleri Nurcan Dalbudak ve Mehmet Karabay, İl Kadın Kolları Başkanı ve İl Gençlik Kolları Başkanı, AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, AK Parti Çivril Gençlik Kolları Hasan Hüseyin Arıkoğlu, AK Parti Çivril Kadın Kolları Başkanı Rabia Nur Türk, AK Parti ilçe başkanları, AK Partili ilçe Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri ve danışma kurulu üyeleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi