Karabedirler Mahallesinde kanalizasyon sızıntısına 20 yıldır çözüm bulunamıyor

Çivril’in Karabedirler mahallesinde kanalizasyon deposunun yetersizliğinden dolması sebebiyle sızan sudan mahalle sakinleri zor anlar yaşıyor.

20 Yıldır çözüm bulunamayan Karabedirler mahallesindeki kanalizasyondan sızan su yol kenarında kötü kokuya ve sivrisinek oluşmasına sebep oluyor.

Mahalle sakinleri yol kenarındaki suyun hem görüntü kirliliğine neden olduğu hem de yol kenarındaki tarlalarda vatandaşların çalışırken ciddi sorunlar yaşadığını dile getirdi.

“Rahat nefes almak istiyoruz” 20 YILLIK SORUN

Mahallede meydana gelen kanalizasyon taşkını nedeni ile vatandaşlar zor nefes aldıklarını iddia ederek; “Burada yol boyu akan su kanalizasyonun taşmasından meydana geliyor. Depo küçük ve yetersiz. Yola akan pis su hem kötü görüntüye sebep oluyor hem de sağlık açısından ciddi sorunlara neden oluyor. Ayrıca çevresindeki tarlalarda kokudan dolayı insanlar çalışmakta güçlük çekiyor. İlgili kurumlara kaç defa bu sorunu dile getirmemize rağmen çözüm bulunamadı. Biz bu sorunun çözüm bulmasını istiyoruz. Artıkrahat nefes almak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Sadece Seçim Zamanı Hatırlanıyoruz

Hem Denizli büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın hem de Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın mahalleyi ziyaret etmediğini vurgulayan mahalle sakinleri; “Sadece seçimlerde hatırlanıyoruz. Derdiniz isteğiniz var mı diye mahallemize gelen yok. Seçimlerde vaatlerde bulunuyorlar ama sonrasında dönüp bakmıyorlar. Hiç bir şey yapmasalar bile sadece ziyaret etseler olacak ama onuda yapmıyorlar. Ne Osman Zolan ne de Niyazi Vural seçimlerden sonra mahallemize hiç gelmedi. Sadece seçim zamanı hatırlanmaktan rahatsız oluyoruz. Mahallemize gelip bu kanalizasyon kokusunu bizzat kendilerinin görmelerini ve sorunumuza çözüm bulmalarını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi