Çivril Eğitim Gönüllüleri Vakfı (ÇEAVAK) tarafından üniversite öğrencilerine verdiği burs, öğrencilerin hesaplarına yattı.

Yüksek Öğrenim öğrencileri için burs veren ÇEVAK Ocak ve Şubat ayı burslarını öğrencilerin hesabına yatırdı. Her yıl Çivril dışından öğrenim gören Çivrilli Üniversite öğrencilerine burs veren vakıf bu yıl 171 öğrenciye burs veriyor.

Çivrilli hayırseverlerden topladığı yardımlar ile Çivilli öğrencilere burs veren vakıf 2021 – 2022 Öğrenim yılında 171 yükseköğrenim öğrencisine mali destek veriyor. Okul ve şehir ayrımı yapmadan ve sadece başarı odaklı kriterlere göre verilen bursların bu ay öğrencilerin hesabına yattığı belirtildi. Vakfın Çivril şubesinden verilen bilgiye göre “30 yıldır Çivrilli öğrencilerimize verdiğimiz burslarımızı hiç aksatmadan her ay öğrencilerimizin hesaplarına yatırmaya çalışıyoruz. Çivrilli hayırseverlerin desteği ile bu yıl 171 yükseköğrenim öğrencimize aylık 300’er lira olmak üzere hesaplarına yatırıldı. Öğrencilerimizin eğitim hayatlarında yanlarında olmaya onlara destek vermeye devam edeceğiz. Bize bu konuda 30 yıldır destek veren değerli Çivril halkına ve iş insanlarına, hayırseverlerimiz teşekkür ederiz” denildi.

Editör: Haber Merkezi