“Türk Milleti ve Türk Demokrasisi 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ adı verilen terör örgütünün kanlı darbe girişimine hedef olmuştur.
Bu karanlık ve kanlı gecede FETÖ’cü teröristler, başta demokrasimizin yıkılmaz kalesi olan ve Kurtuluş Savaşı’mızda ‘Gazi’ unvanını alan TBMM olmak üzere stratejik öneme sahip noktaları bombalamış veya işgal girişiminde bulunmuştur.
Kahraman özel harekat polislerimizi, devletinin yanında olan askerlerimizi ve kendilerine karşı kahramanca mücadele veren sivilleri şehit etmekten geri durmamış ve binlerce insanımızın gazi olmasına neden olmuştur.
Nihayetinde birlik ve beraberliğimizi hedef alan vatan hainleri, vatanseverler karşısında diz çökmüş ve tankları durduracak kadar güçlü olan Türk milleti devletinin bölünmez bütünlüğünü sağlamış, milletinin birliğini kurtarmıştır.
Bu duygularla siyaset yapmanın sorumluluğunun bilincinde olan ve hiçbir zaman safmışız aldatıldık diyenlerle yan yana olmayan bir siyasetçi olarak 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ tarafından şehit edilen aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum kahraman gazilerimize minnetlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi