Çivril’de Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için bir araya gelen Çivril Cumhur ittifakı birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

AK Parti Çivril ilçe başkanlığında bir araya gelen Cumhur ittifakı üyeleri 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tarihi zaferle tekrar seçeceklerine dikkat çektiler.

“ÜLKE GENELİNDE CUMHUR İTTİFAKI OLARAK TARİHİ ZAFERE İMZA ATTIK”

14 MAYIS’TAKİ CUMHUR İTTİFAKI’NIN ZAFERİ 28 MAYIS’TA TAÇLANACAK

Buluşmaya ev sahipliği yapan AK Parti Çivril ilçe başkanı Halil Ertuğrul, 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı hem Çivril’de hem de Türkiye’de tarihi bir zafere imza attığına değinerek; “Cumhur ittifakı, birlik ve beraberlik anlayışının siyasete yansımasıdır. Bizler 14 Mayıs’ta birlik ve beraberliğimizi bir kez daha gösterdik. Cumhur ittifakı olarak daima yan yana omuz omuza milletimizle 14 Mayıs’ta göstermiş olduğumuz birlikte aynı azim ve kararlılıkla 28 Mayıs’ta var gücümüzle mücadele ederek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı omuz omuza Türkiye Yüzyıl’ında 13. Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz. Benim buna inancım ve güvencim tamdır. Allah’ın izniyle 14 Mayıs’taki Cumhur İttifakı’nın zaferi 28 Mayıs’ta taçlanacak ”dedi.

“28 Mayıs’ta büyük zaferle adımız tarihe yazılacak”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe başkanı Lütfi Karaman, millet ittifakına gereken cevabı halkın 28 Mayıs’ta vereceğini belirterek şöyle konuştu: “ İlçemizde Cumhur ittifakı olarak ilk günden beri durmadan, yorulmadan çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. 21 yıldır olduğu gibi 14 Mayıs’ta da halkımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmadı. 28 Mayıs’ta da karar sizin, söz sizin, yetki hepinizin. 28 Mayıs Türkiye’ye sahip çıkma vaktidir. Hiç kimse merak etmesin, istikbalin kudreti yine büyük Türk milleti olacaktır. Bizler Cumhur İttifakı’yız. Bizler Türkiye sevdasıyla yanıp tutuşan dava ve yol arkadaşlarımızla birlikte yürüyoruz. Allah’ın izniyle 28 Mayıs’ta büyük zaferle adımız tarihe yazılacak.”

Editör: Haber Merkezi