Ülkemizi baskıcı ve karanlık zihniyetten kurtarmaya az kaldı.

Denizlililer Dikkat! Yenilecek Etten At Eti ve Eşek Etini Nasıl Ayırırız? Denizlililer Dikkat! Yenilecek Etten At Eti ve Eşek Etini Nasıl Ayırırız?

Semih Dere, en büyük sorunu geçim derdi olan ülkenin, temel sorunlarının başında hak hukuk ve adalet olduğuna dikkat çekti.

Seçim çalışmalarına katılan ve mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen CHP Belediye Meclis üyesi, “Geçim derdinin ardından hak, hukuk, adalet, eşitlik ve özgürlük en önemli mesele. Ülkemizi bu karanlık ve baskıcı zihniyetten aydınlığa çıkarmak hepimizin görevi! Geliyoruz, Sana Söz!” dedi.

Milletvekili adayları ile seçim gezilerine katılan ve mahallelerde büyük ilgi gören Cumhuriyet Halk Partisinin genç ve sevilen ismi, Çivril Belediye Meclis üyesi ve Grup başkanvekili Semih Dere,14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için yeni bir başlangıç olacağını belirterek çalışmalar hakkında bilgi verdi. 20 yıllık AKP iktidarında ülkenin her anlamda günden güne geri gittiğini belirten Semih Dere “gelişen ve değişen dünyada geriye giden, baskı ve zulmü arttıran, fikir özgürlüğü ve düşünceye ket vuran tek ülke Türkiye oldu. Geçim derdinden bunalmış halk, bir de ayrıştırılıyor. Ülkede artık AKP yandaşları ve diğerleri diye bir bölünme var” dedi.

14 Mayıs güzel geleceğimizin başlangıcı olacak

Seçimlerle birlikte baskı ve ayrıştırmanın sona ereceğini 15 Mayıs sabahı eşitlikçi ve özgürlükçü bir sistemin yönetime geleceğini ifade eden Dere, “14 Mayıs, ortak geleceğimizin adını koyacağımız bir seçim olacak. Bu seçimde refah ve yoksulluk arasında bir tercih yapacağız. 14 Mayıs’ta sadece güçlünün haklı olduğu bir düzeni terk edeceğiz; halkın iktidarını kuracağız. 14 Mayıs’ta tek adam rejimini geride bırakacağız ve demokrasiyi seçeceğiz. 14 Mayıs Cumhuriyet’in demokrasi, adalet, refah ve özgürlüklerle taçlandığı gün olarak tarihe geçecek. O gün yaşam hakkının her şeyin üstünde olduğu özgür bir Türkiye kuracağız. O gün, içimizdeki Mustafa Kemaller yeniden şahlanacak. O gün gülümsemeyi unutan, eğlencesi, neşesi, hayalleri, umutları çalınan 2023 kuşağı gençler için yeni Türkiye’nin başlangıcı olacak” dedi.

Bir şeyi değiştirmek çok şeyi değiştirecek

14 Mayıs’ın çok şeyin değişim günü olduğunu belirten Semih Dere“çok değil bir ay sonra kimsenin başını öne eğmediği bir ülkede yaşamaya başlayacağız. Yeni yüzyılın seçiminde yeni bir Kemal çıkaracağız. El birliği ve inanarak bu seçimi kazanacağız. Bu ülkede bir şeyi değiştirmek, çok şeyi değiştirecek”dedi.

Editör: Haber Merkezi