10 Kasım’da Çivril’de hayat iki dakikalığına durdu.

Çivril’de saat 09.05’te hayat durdu. Cumhuriyet Meydanında sirenler çalarken Pazar yerinde de vatandaşlar ve esnaf iki dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Ulu önder Mustafa kemal Atatürk’ün 84. Ölüm yıldönümü için Çivril’de anma programı düzenlendi. Cumhuriyet meydanında düzenlenen anma programı çelenk sunumu ile başladı. Kaymakamlık ve Belediye başkanlığı çelenklerinin bırakılmasının ardından saat 09.05 geçe çalan siren ve iki dakikalık saygı duruşu ile Çivril’de hayat durdu.

Saygı duruşu ve çelenk sunumu ile Cumhuriyet meydanındaki anma programı sona erdi.

Atatürk’ü anma programı Şevkiye Özel Konferans salonunda devam etti. Şevkiye Özel Konferans salonundaki anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Emine Özcan Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı şiir ve sunumlar ile devam eden program düzenlene yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

Anma programına Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye başkan Yardımcısı Latif Selçuk, STK temsilcileri ile Siyasi parti ilçe teşkilatları ve kurum amirleri öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Editör: Haber Merkezi