31 Mart 2019 günü yapılan yerel seçimlerin ardından seçilen yeni belediye başkanı ve yeni meclis üyelerinin ilk toplantısı 08 Nisan 2019 Pazartesi günü belediye meclis toplantı salonunda gerçekleşti.
Çivril Belediye Başkanı Av. Niyazi Vural ve tüm meclis üyelerinin katılımı ile ilk olmasının verdiği heyecanla başlayan meclis toplantısında Millet İttifakı meclis üyesi Tunay Yazıcı iyi dilek ve temennilerde bulundu.
Yılların verdiği tecrübe ve deneyimlerle gündem dışı söz alan, meclis sırasına sadece el kaldırmak için değil haksızlığın karşısında durmak için oturan, kendi partisinin ve Çivril halkının sesi olan örnek alınacak meclis üyesi Tunay Yazıcı yeni başkana ve meclis üyelerine şu sözlerle seslendi;
“Değerli meclis üyeleri; Çivril bizlere 5 yıllık onurlu ve kutsal bir görev vermiştir. Sayın başkan ve 25 meclis üyesinin de bu sorumluluk bilinciyle Çivril’e hizmet etmek zorundayız.
Demokrasi Cumhuriyetin temellerinde yetişir. Cumhuriyetle yönetilen Türkiye Cumhuriyetinde olmazsa olmazımız demokrasidir, azınlığın sesidir.
Sizlere Çivril’i yönetme ve icra yetkisi verilmiştir sayın başkan. Bizlere de o eksikleri tamamlamak yanlışları düzeltmek görevi Çivril halkımız tarafından verilmiştir.
Hepimizin ortak değerimiz olan Çivril’i daha yaşanabilir daha güzel, modern, çağdaş bir Çivril inşa etmek üzere buradayız.
Millet İttifakı grubumuz olarak, fakirin, fukaranın mağdurların, kimsesizlerin sesi olacağız.
Sizlerden ricamız sayın başkan, lütfen muhalefetin, yani bizlerin düşüncelerine saygılı olmanız ve dikkate almanızı öneriyoruz.
Bu düşüncelerle sayın Başkan, size, meclisimize, Çivrilimiz’e, halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi