DOĞAL GAZI GETİRDİK
Seçim çalışmalarında söyledik, ilkleri Çivril’e kazandırdık önümüzdeki dönemde dedik Çivril’e doğalgazı da ilk defa biz getireceğiz dedik. Çivrilimiz doğal gazına kavuştu hayırlı uğurlu olsun.”
Ak Partinin siyasetinin verdiği sözü tutan bir siyaset olduğunu aktaran Başkan Vural, “Biz 2019 yılı sonuna kadar Çivril’e doğalgazı kavuşturacağız dedik. Şuan Şehitler Mahallemizde geçen kış hemşerilerimiz doğal gaz kullandılar. Önümüzdeki dönemde de Botaş’ın proje çalışmaları tamamlandı bu yıl sonu yetişmezse 2021 Ocak ayında ihalesi gerçekleşecek ve Baklan’dan Çivril’e doğalgaz hattı gelerek merkezden başlayarak dalga dalga bütün Çivrilli hemşerilerimiz doğalgaz kullanmaya başlayacaklar. Bunlar büyük projeler, büyük yatırımlar.
MİLLET BAHÇEMİZ HAYIRLI OLSUN
Biz yine dedik ki, bizim Işıklı Akgöz pınarlarımız var, Çivril tarımın merkezi, turizmin de merkezi haline dönüştüreceğiz bu konuda da siz değerli hazurunun desteği ile Çevre Bakanımız Çivril’e Millet Bahçesi sözü verdi. Işıklı Akgöz pınarlarında millet bahçemizin önümüzdeki yaz açılışını gerçekleştireceğiz. Millet Bahçemiz de milletimize hayırlı olsun.
VERDİĞİMİZ SÖZLERİN TAMAMINI YERİNE GETİRECEĞİZ
Çivril’imizde 2. Etap TOKİ’yi de hayata geçiriyoruz. Kura çekimleri gerçekleşti inşallah önümüzdeki dönemde 440 hemşerimiz daha toplu konutlarına kavuşacaklar. Bunlar sadece şuan aklımıza gelen bir takım projeler. Yine Büyükşehir Belediye Başkanımız ile beraber lisanslı depo projelerimiz var. Biz verdiğimiz sözlerin tamamını yerine getirmek için aşama aşama çalışıyoruz. Çünkü ne dedik; ekibimiz kuvvetli dedik. Bizim büyükşehir belediye başkanımız var, bizim milletvekillerimiz var, bizim grup başkanvekilimiz var. Ankaradaki ayağımız da Denizli’deki ayağımız da kuvvetli dedik. İnşallah seçim broşüründe yazdığımız her bir projemizi gerçekleştireceğiz. Sizlerin desteği ile sizlerin sevgisiyle.
TURİST SAYISI ARTTI
Projelerimizi gerçekleştiriyoruz. Çivril’i bir turizm merkezi haline getirmek için Beydilli Mahallemizde bir lavanta bahçesi oluşturduk. Gölde tekne turları düzenleniyor. Bir yıldır Göl de bir reklam kampanyası yürüttük. Önceki yıllara göre turist sayısı arttı. Tabi ki tekneye binerken meşrubat kasaları üzerinden binmek hoş olmuyor oraya acilen bir iskele yapacağız ve sosyal tesisleri ile birlikte gelen kişiler gölümüzü gezecekler, lavanta bahçesini gezecekler. Yine oradan Büyükşehrimizin Gümüşsu Şelalesinde yapmış olduğu tesisler de bitme aşamasına geldi. En kısa zamanda bu tesislerimiz faaliyete geçirip, Beydilli’mizi, Tokalı kanyonumuzu, Işıklı gölümüzü, akgöz pınarlarını, Beycesultan Höyüğü ile birlikte Çivril turizmin merkezi haline getirip gençlerimizin de turizmden pay almasını para kazanmasını sağlayacağız. Böylelikle köylümüz kazanacak, çiftçimiz kazanacak.”ifadelerini kullandı.
YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR
Konuşmasının sonunda şimdiye kadar yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır diyen Başkan Vural, “Önceki dönem ilçe başkanlarımızdan da Allah razı olsun. 1886’dan bu güne kadar hizmet eden bütün belediye başkanlarımızdan Allah razı olsun. Genç başkanımız Halil başkanımızla da Çivril’e çok güzel hizmetleri beraberce kazandırmak istiyoruz. Çivrilimizin adliyesi, diş hastanesi, yarım kalan Dinar yolu ve hatta iddialı konuşuyoruz, Çivril Sütlaç arası demiryolunu da faaliyete geçirilip Çivril’i tekrar demiryoluna kavuşturma projelerinde hep genç başkanım ve teşkilat mensubu üyelerle birlikte hayata geçirmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi