Öznur ve Sebahattin Yaman’ın kızları Gizem ile Gülsüm ve Mehmet Akay’ın oğulları Fatih dünya evine girdi.

YAMAN VE AKAY AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Meslektaşlarımızdan Sebahattin Yaman’ın kızını evlendirdiği bu mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmadı. Birçok siyasi isim ve bürokratın katıldığı gözlenen düğüne çok sayıda davetli katıldı.

20 Eylül Cuma günü Aşağı Mahallede bulunan kız evinde verilen yemeğin ardından kına gecesi düzenlendi. Oldukça duygu dolu anlar yaşanılan gecede sevenleri aileyi yalnız bırakmayıp, duygularına ortak oldular.

YAMAN VE AKAY AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

21 Eylül Cumartesi günü Yukarı Mahallede bulunan oğlan evinde verilen yemeğin ardından arabaların konvoy oluşturmasıyla gelin almaya gidildi.

Çivril Pazar yerinde yapılan düğünde Gizem ve Fatih’i Çivril Belediyesi mesai arkadaşları yalnız bırakmazken Çivril Belediye Başkanı Av. Niyazi Vural da bu mutluluğa ortak olan isimler arasında yer aldı.

Gazeteci Sebahattin Yaman bir taraftan kızının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşarken bir yandan da göz bebeğinden ayrılmanın burukluğunu yaşadı.

Biz de Genç Çivril Gazetesi olarak genç çifte birlikteliklerinin bir ömür boyu sürmesini diliyor Yaman ve Akay ailelerini tebrik ediyoruz.

Editör: Haber Merkezi