Çivril, Baklan, Çal ve Bekilli esnafına hizmet verecek olan DTO Çivril Temsilciliğine Ak Parti Çivril Eski İlçe Başkanı ve aynı zamanda DTO Meclis Üyesi olan Mehmet Celep görevlendirildi.

ERDOĞAN, “ÇİVRİLLİ 100 KM YOL GİTMEK ZORUNDA KALMAYACAK”

DTO Çivril Temsilciliği açılışında bir konuşma yapan DTO Başkanı Uğur Erdoğan, “Ticaret Odası olarak özellikle esnafımızın, ihracatçımızın, ticaret erbabımızın, üreticimizin işlerini daha kolaylaştırmak, işlerini artırmak için, gece gündüz demeden ekibimizle birlikte çalışmayı sürdürüyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren üyelerimizin ihtiyaç duydukları hizmet ile bilgiye en kolay ve en hızlı yoldan ulaşmasını sağlamaya çalışıyoruz. Bugün de bunlardan birini hayata geçiriyoruz. hizmetimizi Baklan, Bekilli, Çal ve Çivril’deki üyelerimizin ayağına getirdik. Odamızda verdiğimiz tüm hizmetleri inşallah bugünden itibaren Çivril Odamızda faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.” dedi.

Üyelerin yararlanabileceği imkanlara da değinen Erdoğan, “Oda tescili ve belgeleri, kayıt sureti, faaliyet bilgisi, sigorta acenteliği, K Belgesi, sayısal takograf işlemleri, kapasite ve ekspertiz raporu, yerli malı belgesi, dış ticaret, ihracat işlemlerini bundan sonra Çivril temsilciliğimiz de gerçekleştireceğiz. Bundan sonra Çivril’deki esnafımızın 100 km Denizli ticaret Odasına gelmeden Çivril’deki temsilciliğimizde bu işlemleri yapabilecek.” dedi.

Hizmet zincirimize bir halka daha eklediklerini belirten Erdoğan, ” Çivril İlçe temsilciliğimiz hayırlı olsun” dedi.

TİCARET ODASI ÇİVRİL’DE

VURAL, “SÖZ VERDİM YERİNE GETİRİYORUM”

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural Çivril’e ilk defa gelenler için ilçenin tarihini anlatan konuşmasında şunları kaydetti; “Şuan yaşadığımız coğrafya M.Ö. 5 500 yıl önce kurulmuş bir yerleşim yeri. 7000 yıllık bir yerleşim yerinde yaşıyoruz. 5000 yıldır da yaşantının kesintisiz olarak devam ettiği dört tane mahallemiz var. Yani M.Ö. 3000 bu yana yaşam kesintisiz olarak devam etmiş. Gümüşsu (Homa), Işıklı, emircik Mahallemiz ve İğdir Mahallemiz 5 bin yıllık yerleşim yerleri. Pamukkale’nin 2500 yıllık bir tarihi var. Çivril bir diğer taraftan Denizli’nin en uzak ilçesi, Afyonkarahisar ve Uşak’ın komşusuyuz. Bir bölge şehriyiz. Uşak’ın Sivaslı’sı, Karahallı’sı, Afyonkarahisar’ın Dinar’ı, Sandıklı’sı, Hocalar’ı, Daskırı’sı, Evciler’i ve Denizli2mizin Bekilli’si, Baklan’ı, Çal’ı öyle güzel bir coğrafyadayız. Menderes’in kaynağı bizde. Gölümüz var, Akdağımız var ve hepsinden önemlisi verimli topraklarımız var. O gün bugündür de insanlar bu topraklarda yaşamaya devam etmişler. Beycesultan Höyüğünde 40 tane farklı medeniyet üst üste kurulmuş. İnsanlar bu bereketli toprakları hiç bir zaman terk etmemişler. Yıllardır neden ilçemde bir ticaret odası yok diye hep hayıflanır, hep üzülürdüm. Bugün Denizli Ticaret Odası burada temsilciliğini açtı. Güçlü bir odanın temsilcisi olmak bizleri gururlandırıyor. Yeni şirketler kurulacak ben bundan eminim. Biz de Çivril Belediyesi olarak ürünlerin ticaretinin yapılması sanayi kuruluşlarının kurulması için elimizden gelen ne varsa yerine getireceğiz. Ben buna dair geçmişte söz verdim ve sözümün de gereklerini yerine getiriyorum. Ticaret Odası Çivril Temsilciliğimizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

Yapılan konuşmaların ardından Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık’ın yaptığı açılış duasının ardından kurdele kesimi ile DTO Çivril Temsilciliğinin açılışı gerçekleşti.

TİCARET ODASI ÇİVRİL’DE

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhammet Karaçay ve çok sayıda basın mensubunun katıldığı DTO Çivril Temsilciliği açılışına Çivril Kaymakamı Armağan Önal, Çivril belediye Başkanı Niyazi Vural, Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Başkafa, Denizli İl Müftüsü, Çivril İlçe Müftüsü, Tavas Ticaret Odası Başkanı, Acıpayam Ticaret Odası Başkanı,Buldan Ticaret Odası Başkanı, İş-kur Müdürü, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı, Ticaret Odası Kadın Girişimci Kurulu ve yönetimi, Ticaret Odası Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Haber Merkezi