Körelen ve yok olmaya yüz tutmuş iki güzel mahallemiz Işıklı ve Işıklı Gölü’nün uzantısı Beydilli. Balığı, gölündeki kuş çeşitliliği, doğal güzelliğine güzellik katan nilüfer çiçekleri…

Çivril Belediyesinin elinden alınan ve Denizli Büyükşehir’in kendi bünyesine dahil edilen bu güzelliklere güzellik katacağına dair verdiği taahhütten, yerine getirilmeyen sözlere…

Seçimden önce büyük projelerle süsledikleri ama hala bir çivi bile çakmadıkları göl kenarları…

Biz Çivril halkı olarak doğal yapısı bozulmadan yapılacak projeler istiyoruz. Devasa beton binalar, bahçeler değil doğaya uygun yapılar olsun istiyoruz.

Denizli Büyükşehir’i bekleyeceğiz diye bir yıl daha geçti. Örneğin; Göl kenarına yapılmasına vaat ettikleri Tabiat Parkı Projesi için Denizli Büyükşehir Belediyesine çokta ihtiyaç olmadığı bunu daha maliyeti düşük ve doğal proje ile Çivril Belediyesinin ivedi olarak yapabileceği aşikârdır. Meclis üyesi olduğum günden beri bu projeleri yetkili makamlara götürmeme rağmen bir yol kat edilmemiştir. Bu projeler tabi doğal güzelliklerin daha göz önüne çıkartılmasının yanında bölge halkına ek gelir kazanç kapısı da açacaktır. Turizmin gelişmesine de katkı da bulunarak gerek yerli gerekse yabancı ziyaretçilerin gözde mekânlarından bir olacaktır.

Zaman çok hızlı geçiyor ve Çivril halkı artık verilen sözlerin yerine getirilmesini bekliyor. Önümüz yaz ve Çivril Belediyesinin Çivril için kollarını sıvaması ve halkı için çalışması gerekiyor.