Çivril Belediye başkanı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için alternatif kutlama programı düzenledi. AKP İlçe başkanı Halil Ertuğrul, İyi Parti İlçe Başkanı Elvan Çakmakçı, Çivril Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Şahin ile MHP ve İYİ Parti Meclis üyelerinin katıldığı tören İlçe stadında düzenlendi.
CHP’li ve AK Partili hiçbir Meclis üyesinin katılmadığı törende Serbest stilde Avrupa Şampiyonu olan Süleyman Karadeniz’e Çivril Belediyesi tarafından altın hediye edildi.Saatler 19.19 gösterdiğinde belediye hoparlörlerinden okunan İstiklal Marşına statta bulunanların eşlik etmesi ile başlayan tören sonrası konuşma yapan Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural “milli mücadelenin başlangıcının yapıldığı Atatürk’ün Samsuna çıkışının 101’ci yılı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Gençlik ve spor Bayramımız kutlu olsun.
Tebrik ediyoruz vatanımıza milletimize hayırlı olsun. Gönül isterdi ki bu bayramı bu statta coşkuyla kutlamak isterdik. Ama korona illeti sebebiyle böyle dar çerçevede kutlamak zorunda kaldık” dedi.
Konuşmanın ardından Avrupa şampiyonu Süleyman Karadeniz’e altınları takdim edildi.
Statta düzenlenen kutlama programında saygı duruşunda bulunulmaması dikkatlerden kaçmazken AKP’li meclis üyelerinin törene katılmaması da akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Editör: Haber Merkezi