Pamukkale Belediye Spor Kulübü’nün faal olduğu branşlardan biri de kadınlar voleybol. Bu branşta da yer alan takım 2020-2021 sezonunda 2. Kadınlar Voleybol Ligi 3. Grup’ta mücadele edecek. Tarihinde ilk kez 2. Lig’de yer alacak olan mavi-beyazlı takım 3. Grup’ta mücadele edeceğiz sezon öncesi kadrosunu 8 yeni oyuncuyla güçlendirdi. 11 Ekim’de başlayacak olan yeni sezonun hazırlıklarına yoğun tempoda devam eden Pamukkale Belediyespor Kadın Voleybol takımı sporcuları, sabahları kros, akşam üstü de salon çalışması yapıyor. Antrenör Mehmet Ali Ayhan gözetiminde yapılan antrenmanlarda sporcuların hırsı dikkat çekiyor. Mavi-beyazlı takım sezon öncesi hazırlıkları kapsamında aynı grupta yer alan takımlardan Bornova Belediyespor ile hazırlık maçı yapacak. 12 Eylül Cumartesi günü saat 14.30’da başlayacak olan müsabaka İzmir Bornova Muhammet Yıldız Spor Tesisleri’nde oynanacak.

PAMUKKALE BELEDİYESİ VOLEYBOL TAKIMI YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR

BAŞARILI OLACAĞIZ

Pamukkale Belediyespor Kadın Voleybol Takım kaptanı Nihal Taşkın, takımın çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Takıma bu sezon katıldım. Çalışma ortamlarında Koronavirüs önlemleri çok sıkı bir şekilde alınıyor. Her şey bizlerin sağlığı için gerektiği şekilde yapılıyor. Bunun için başta Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki olmak üzere herkese teşekkür ederim. Günde çift idman yaparak hazırlandığımız sezonda iyi işler yapacağımıza inanıyoruz. Hafta sonundaki hazırlık maçı da bizim için iyi bir sınav olacak” dedi. Takıma bu sezon katılan isimlerden olan Nurcihan Karakaya ise “Genç bir ekiple çok iyi hazırlanıyoruz. Ben bu sezondan çok umutluyum. Hedefimiz Play-off’lara çıkmak. Pamukkale Belediyesi bize önemli destekler sağlıyor. İyi bir yönetim, genç ve dinamik bir antrenör ile hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Bize sağlanan maddi ve manevi desteğin karşılığını başarılı olarak vermek istiyoruz” diye konuştu. Takımın genç isimlerinden Ece Nur Aslan da, “Ben geçen sene de bu takımdaydım. Bu sene yeni kadroyla 2. Lig’de başarılı olmak istiyoruz. Kulüp olarak gereken her şey hazırlanmış. Biz de sezon başlayınca başarılı olmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

PAMUKKALE BELEDİYESİ VOLEYBOL TAKIMI YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR

İLK HEDEF PLAY-OFF

Takımın Antrenörü Mehmet Ali Ayhan ise çalışmaların yoğun tempoda devam ettiğini anımsatarak, “Haftada 5 gün çift idman yaparak sezona hazırlanıyoruz. Yaklaşık 1 aydır devam eden çalışmalarımız kapsamında hazırlık maçları oynayacağız. Bunların ilki aynı grupta yer alan Bornova Belediyespor ile olacak. Amacımız Denizli’de voleybol sevgisinin artmasını sağlamak. Elde edeceğimiz başarılarla da gençlere iyi örnek olmak istiyoruz. Bunları yaparken de 1. Lig’e çıkma yolundaki ilk adım Play-offlara kalmayı planlıyoruz. Oradan da 1. Lig’e çıkmak nihai hedefimiz” diye konuştu. Pamukkale Belediye Başkanı ve Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı Avni Örki, bu sezon 2. Lig’de mücadele edecek olan kadın voleybol takımına başarılar dileyerek, “Spor gençlerimizin geleceğe daha iyi hazırlanması adına çok önemli bir unsur. Biz de belediye olarak spora büyük önem veriyoruz. Pamukkale Belediyespor çatısı altında hem gençlerimize hem de engelli kardeşlerimize spor yapma imkanı sağlıyoruz. Kadın Voleybol takımımız bu sezon 2. Lig’de mücadele edecek. Onların başarılı olacaklarına inancım tam” dedi. 2020-2021 sezonunda Voleybol 2. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan mavi-beyazlı takım sezonun ilk maçını 11 Ekim’de iç sahada Arkasspor ile oynayacak.

Editör: Haber Merkezi