Özdemirci mahallesinde uzun zamandır devam eden kanalizasyon sorunu yerini yollara bıraktı. Mahallenin bitip tükenmeyen çilelerinden biri haline gelen yollar kadınları çileden çıkardı ve sokağa döktü.

Nefes almakta zorlandıklarını hatta toz yüzünden Özdemirci Mahallesini terk etmek zorunda kalacaklarını da ifade eden kadınlar yolların yapılması için imza topladılar.

ÖZDEMİRCİLİ KADINLAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ

YAŞAM MÜCADELESİ VERİYORUZ

Eşinin solunum cihazı kullandığını kendisinin de hasta olduğunu söyleyen Özdemircili vatandaş bahçesine çıkıp temiz bir hava soluyamadıklarını ifade ediyor. BİZ YAŞAM MÜCADELESİ VERİYORUZ diyen Özdemircili vatandaş yetkililere seslendi ve bir an önce Özdemirci Mahallesinin yollarının yapılması ile kanalizasyon sorunun giderilmesini istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Tunay Yazıcı, Cumhuriyet Halk Parti üyeleri de katılarak imza kampanyasında Özdemirci halkına destek oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Çivril İlçe Başkanvekili Aysun Yazıcı “Özdemirci öteden beri üvey evlat muamelesi görmüş, insanlarımız sadece oy zamanı hatırlanması, bir daha ki seçime kadar unutulmuştur.

  • ÖZDEMİRCİLİ KADINLAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Oysa İller Bankasından her ay kişi başı 30 TL yakın bir para belediyelere gönderilmektedir. Özdemirci Mahallesinin nüfusunu düşündüğümüzde her ay 80.000, her yıl 1Milyon liraya yakın bir para gelmektedir. Çivril Belediyesi sizin için gelen bu paranın ne kadarını sizlere harcamıştır?

Ayrıca her ay ödediğiniz su paralarıyla büyük bir gelire kavuşan DESKİ; alınan bu paraların karşılığında mahallemize hak ettiği hizmeti vermemektedir. Kanalizasyon yapmış olduklarını görüyoruz. Arıtmaya bağlanmak yerine hayvanlarımızın, insanlarımızın yaşamını tehlikeye atacak şekilde açıkta, hastalık saçmaya devam etmektedir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi halkın yükünü hafifletmek adına oy birliğiyle aldığı kararla su fiyatlarını %46 indirmişken Denizli Belediyesinin %20 zam yapması acı vericidir.

Tüm bunlar yetmezmiş gibi büyükşehir kanunu gereği 1 Ocaktan itibaren tarlalarımız ve evlerimizden emlak vergisi alınmaya başlanılacaktır. Bizler yediğimiz ekmeğe, içtiğimiz suya kadar vergi öderken, vergilerimizin karşılığında hizmet bekliyoruz.

CHP her zaman adına yakışır biçimde halkın yanındadır. “Köylü Milletin efendisidir.” Diyen Ulu Önder Mustafa Kemal’in yolunda, köylümüzün yanındadır. Sorunların çözümü için her zaman mücadele bulunacaktır.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi