Mesleğine yeni atılan çiçeği burnunda Avukat Zeynep Merve Kutlu başarılı avukatlığının yanı sıra aynı zamanda Çivril Belediyesinin Ak Partili meclis Üyesi.

Geçtiğimiz günlerde yoğun katılımla gerçekleşen Kutlu Hukuk ve Danışmanlık Bürosunun açılış kurdelesini Çivril Belediye Başkanı Avukat Niyazi Vural, Çivril Esnaf Odası Başkanı Ertuğrul Mutlu ve babası Resul Kutlu ile birlikte keserken açılış duasını ise Çivril Müftüsü Mevlüt Hakan Asan yaptı.

Aile dostları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış töreninde Zeynep Merve Kutlu’yu hem meslektaşları hem de belediye meclis üyeleri yalnız bırakmadı.

KUTLU HUKUK BÜROSU AÇILDI

Çevak Caddesi üzerinde bulunan iş yerinin önünde Mevlidi-Şerif okunup dualar eşliğinde yapılan açılış töreninde konuklara yemek ikram edildi.

Kızının en büyük destekçisi olan Sahra Mobilya Mağazası sahibi Resul Kutlu ise bu heyecan dolu mutlu gününde kızının yanında yer aldı.

Bizlerde Genç Çivril Gazetesi olarak genç avukatımız Zeynep Merve Kutlu’yu tebrik ediyor ve adalet terazisinin dengesinin hiç bozulmayacağı hayırlı işler diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi