Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü ya da kısa adıyla PTT, Türkiye’nin posta örgütüdür. 2013 yılı Mayıs ayında TBMM’de kabul edilen tasarı ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi haline gelmiştir.

Türkiye’nin diğer il ve ilçelerinde hızı nasıldır bilinmez ama Çivril ve Denizli hız konusunda sınıfta kaldı. Çivril Mahallelerine haftada yada 15 günde bir dağıtım yapıldığı belirtilmesine rağmen bir senedir mahallelere ulaşmayan postalarımız var.

Genç Çivril Gazetesi olarak yurdun çeşitli il ve ilçelerine hatta yurt dışına gazetelerimizi ulaştırmamıza rağmen ne Denizli merkezdeki adreslere ne de Çivril’in bazı mahallelerine gazetemizi ulaştıramıyoruz.

Denizli’de gazetemizin ulaşması zaruri olan Basın İlan Kurumuna dahi gazetemiz bir hafta 15 günde zor ulaşıyor. Mahallelerde ise bir senedir gazetesi ulaşmayan abonelerimiz var. Adres yetersiz gibi bahanelerin kabul edilemeyeceği gönderilerin tamamı mahalle muhtarlıklarından oluşuyor.

Devletin gazete gönderileri için Postane kanalı ile sunmuş olduğu imkanı kullanarak gönderilen gazetelerimiz ne yazık ki adreslerine teslim edilmiyor.

Editör: Haber Merkezi