Baklan 2019-2020 Yeni Eğitim-Öğretim yıllında öğrencilerini örnek bir davranışla karşılamaya hazır.

Denizli’nin Baklan Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden eğitim adına son yılların en anlamlı çalışması geldi.

  • HER ÖĞRENCİ BİR FİDAN

Denizli’nin Baklan Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlangıcında öğrencilerine fidan sevgisi ve ormanların eko sisteme olan katkısını benimsetmek için öğrencilerin sırasına birer fidan koydu.

Baklan ilçe genelindeki İlköğretim Okul sıralarına Orman İşletme Müdürlüğü tarafından temin edilen tüplü fidanlar okulun ilk gününde öğrencilerin ders sıralarına sahiplerini bekliyor olacak.

Baklan Kaymakamı Burak Dertlioğlu; “Bu fidanlar da sizin gibi birer küçük çocuk. Onlar da büyüdüğünde ağaç olacak ve memleketimize oksijen, bizlere nefes katacaklar. Kalbinde hayvan ve doğa sevgisi olmayanın insan sevgisi olmaz Biz de ilçe olarak okula başlayacak öğrencilerimizi böyle karşılamak istedik ” Şeklinde konuştu.

Pazartesi ders zilinin hemen ardından sınıflarına girecek olan öğrencilerin anlamlı bir sürprizle karşılaşacağını ifade eden Baklan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Akduman; “Biz yeşili seviyoruz, yeşil dostuyuz. Yarınlarımız olan çocuklarımız da bizler için birer fidan. Allah çocuklarımıza sağlık verdikçe biz bundan böyle her eğitim öğretim yılının başlangıcında bu sıraları fidanlarla doldurmaya devam edeceğiz. Biz ders zilinin ilk gününü bu fidanları dikeceğiz. Umuyoruz ki bu bir başlangıç olur ve ülkemizdeki tüm okullar her senenin başında bu anlamlı çalışmayı yaparlar” dedi.

Editör: Haber Merkezi