Çivril Sanayicilerinden GÜR-MER Mermerin sahibi Gürol Çiftçi işyeri bünyelerine kattıkları yeni Teleskopik yükleyiciyi kazasız belasız kullanmak için mevlit okuttu.

Kızılcasöğüt Sanayi Sitesinde bulunan işyerinde okutulan Mevlidi Şerif’e sanayi esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

GÜR-MER’DEN YENİ HİZMET ATAĞI

Mermer ve mermerit üzerine çalışmalarını yürüttüğü fabrika bünyesine kattığı yeni Teleskopik yükleyici ile işini genişleten Gürol Çiftçi; “Günümüzde yaşanan maddi zorluklar kapanan iş yerleri işsiz kalan arkadaşları görmek bizleri son derece üzüyor. Krizlerde ayakta kalabilmek için çok iyi bir planlama yapmak gerekiyor. Çağa ayak uydurmak ve doğru zamanda doğru hamleler yapmak gerekiyor. Ne kadar farklı iş kollarında işimizi genişletmek istesek de başarılı olmak çok sayıda iş kolunu bir arada yürütmekle değil bir branşta uzmanlaşmakla olur. Bizim atalarımızdan bize devredilen bir meslek bu mermercilik. Mermer mermerit ve yeni nesil (Patlatma taş gibi) yan kolları ile birlikte bir Çiftçiler mermer markası olan GÜR-MER ile Çivril’in en iyileri arasında yer aldığımızı düşünüyorum. Yaptığımız işlerde günümüzün isteklerine cevap verebilecek standartlara ulaşmak müşteri memnuniyetini ön planda tutmak bizim için olmazsa olmazlarımızdandır. Aldığımız yeni Teleskopik yükleyici ile de Çivrilli vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Bu alanda da hizmetin en iyisini vereceğimize inancım tamdır. Allah utandırmasın ve kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.” dedi.

GÜR-MER’DEN YENİ HİZMET ATAĞI

Kızılcasöğüt Sanayi Sitesinde bulunan işyerlerinde Kuran-ı Kerim okunması ile başlayan programda okunan mevlidin ardından dua edildi. Mevlit, yenilen yemeklerin ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi