Ak Partili Çivril Belediye Başkanı avukat, Ak Parti belediye meclis üyesi Zeynep Merve Kutlu avukat, MHP Çivril İlçe eski başkanı Başkanı C.Alperen Cengiz avukattı. Çivril siyasetinin hemen yanı başında bulunan hukukçulara bir yenisi daha eklendi.
İlçe Kongresini tamamladıktan sonra yeni çalışma dönemine başlayan AK parti Çivril İlçe teşkilatında Kadın kolları başkanlığına Avukat Rabia Nur Türk atandı. İlçe yönetim kurulunda yönetici olan Rabia Nur Türk’e başkanlık beratı Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam tarafından verildi.
Ak parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul bir açıklama yaparak Kadın kolları başkanı Rabia Türk’e başarılar diledi. Başkan Ertuğrul açıklamasında “Ak parti Çivril İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanan sayın Av. Rabia Nur Türk’e yeni görevinde başarılar diliyor, şahsına, ailesine, teşkilatımıza ve Çivril’imize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Adaleti sağlayan, terazinin kefeleri bir tarafa ağdırmadıktan sonra hukukçuların Çivril siyasetinde her zaman bir yeri olacaktır.

Editör: Haber Merkezi