Çivril Yukarı Mahallede yapımı tamamlanan 1. Etap 330 konutluk TOKİ anahtar teslimine başladı.

Çivril Belediyesi 330 Konut 1. Etap TOKİ evleri için anahtar teslim töreni düzenlendi. Konuk sahipleri 200 günlük bir gecikme ile anahtarlarını teslim aldı.

Evlerinde mutlu ve huzurlu yaşamalarını söyleyen Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundu.

Toplu Konut İdaresi’nin iştiraki olan Emlak Yönetimi Hizmetlerinde görevli Ömer Sinan; “Burası yönetim ofisimiz. Burada site sakinlerine hizmet vereceğiz. Yönetim kurulumuz Toplu Konut İdaresi. Dolayısıyla burada ısınma, temizlik, çimlerin bakımı, sulanması, gübrelenmesi, bunun yanında blokların haftada iki kez temizliğinin yapılması, cumartesi-Pazar günleri hariç tek tek çöplerin toplanması, kazanların yanması ile ilgili hizmet vereceğiz. TOKİ’nin iştiraki olan Emlak Yönetimi Hizmetlerinin görevlisiyim. Bizleri Toplu Konut İdaresi görevlendiriyor. Dolayısıyla belli bir sürede burada hizmet vereceğiz. Ben genel Müdürlükten buraya geldim. Ben geçici görevle buraya geldim. Birkaç gün sonra buranın site müdürü göreve başlayacak.” Dedi.

1 camii ve 2 büfenin de içerisinde yer aldığı 330 konutun anahtar teslimleri 21 Şubat Cuma gününe kadar devam edecek.

Editör: Haber Merkezi