13 Eylül Pazar günü Çivril Pazar yerinde gerçekleşen kongreye Ak Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Ahmet yıldız, Nilgün Ök, Şahin Tin, il başkanı Necip Filiz ve yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Çevre ilçe başkanları ve belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.
Kongre hazırlıkları aşamasında ve kongre organizasyonunda büyük emek veren Ak Parti Çivril Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Arıkoğlu Akgençlik olarak başkanları Halil Ertuğrul’a sonuna kadar destek oldular.
Davullu zurnalı düzenlenen kongrenin ilk konuşmasını yapan Halil Ertuğrul hizmet için elini taşın altına koyduğunu ifade etti. Problemlerle değil problemleri çözen bir siyasi anlayış izleyeceklerini vurgulayan İlçe Başkanı Halil Ertuğrul konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “18 yıl önce çıktığımız bu kutlu yolda sadece Rabbimizden yardım istedik, milletimizden destek talep ettik. İnanmış olduğumuz davamız gereği Türkiye Cumhuriyeti Başkanım ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın önderliğinde bizlerde bu hizmet için, elimizi taşın altına koymuş hizmetkar olmuşuz ve olmaya da devam etmekteyiz. Çivril ilçemizin kalkınması, adaletsizliklerin giderilmesi, herkese eşit ve etkin hizmetlerin verilmesi, siz değerli hemşerilerimizin refahı ve huzuru siyasetimizin tek hedefi olacaktır. Problemler ile beslenen değil, problemleri çözen bir siyaset anlayışı izleyeceğiz. Artarda 2 dönem toplamda 3 dönem olmak üzere devam etmekte olan Çivril Ak Parti Belediyeciliği ile ilçemize gerek demokrasi, gerek sosyal belediyecilik anlamında cumhuriyetimizin ÇAĞDAŞLAŞMA hedeflerine her zamankinden daha fazla yaklaşmış ciddi bir değişim ve dönüşüm sürecine girdik. Alt yapıdan üst yapıya, spor tesislerinden, sosyal projelerden belediyecilik hizmetlerine kadar Çivril’imize en güzel hizmetler kazandırıp sürdürülebilir hale getirildik. İnşallah bizlerde bu vesile ile daha nice güzel hizmetler kazandırmaya, Akparti’li dava kardeşimiz ile omuz omuza vererek milletimize hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.”
Ertuğrul, sözlerine Arif Nihat Asya’nın Fetih Şiirine ait şu mısralarla son verdi;
Delikanlım, işaret aldığın gün atandan
Yürüyeceksin… Millet yürüyecek arkandan !
Sana selam getirdim Ulubatlı Hasandan
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatih’in İstanbul’u fethettiği yaştasın.!

ERTUĞRUL YENİDEN BAŞKAN

Editör: Haber Merkezi