CemileMehmet Yangın çiftinin kızları Anıl Eczanesi’nin sahibi Damla ile AyşeHamza Gündüz çiftinin oğulları İlke Eczanesi’nin sahibi Hasan Deniz, Şato Garden Kır Düğün Salonunda görkemli bir tören ile dünya evine girdi.
Covit-19 tedbirlerine büyük önem verilen düğün töreninde nikahı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıydı.
Düğün töreni 11 Temmuz 2020 Cumartesi günü gerçekleşen gelin alma etkinliği ile öğle saatlerinde başladı. Gelin almaya katılan damadın arkadaşları tek tip kıyafet giyerek kız evinin önünde Beşiktaş’ın efsane grubu olan ÇARŞI’nın yazı karakterleriyle süslenmiş “Bırakmam seni, ÇARŞI bekarlığa karşı” yazılı bir pankart açtılar. Ardından yaktıkları meşaleler ile mahallede stadyum havası yarattılar. Daha sonra Damadın babası ve dayılarının katılımı ile davul ve zurna eşliğinde gelin alma etkinliğini tamamladılar. Gelin alma etkinliğine katılan çok sayıda araç Denizli trafiğinde zaman zaman tıkanmalara neden olurken, bunun dışında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
Aynı günün akşamı, saatler 21.00’i gösterdiğinde gelin ve damat Beşiktaş’ın jenerik müziklerinden biri ile sahneye çıktılar. Yapılan ilk dansın ardından hemen sonra Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kıydığı nikahı düğüne katılan davetliler coşkuyla alkışladı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden etkinlikte davetliler gönüllerince eğlenerek genç çiftin mutluluğuna ortak oldular.
Gelin ve damadın aileleri katılan misafirler ile teker teker ilgilenip, hayır dualarını aldılar.
Gazatemize damadın annesi ve gelinin babası birer açıklama yaptı;
Damadın annesi Emk. Öğretmen Ayşe Gündüz; “Evlatlarımızın bu özel günlerinde bizleri yalnız bırakmayarak mutluluğumuza ortak olan herkese sonsuz şükranlarımı sunarım. Ayrıca Covit-19 nedeni veya başka sebeplerden dolayı düğünümüze iştirak edemeyip, bizleri gerek telefonla, gerek mesajla tebrik eden herkese de çok teşekkür ederim. Allah herkese çocuklarının mürüvetlerini görmeyi nasip etsin” ifadelerini kullandı.
Gelinin babası Aile Hekimi Dr. Mehmet Yangın da; “Çocuklarımızı böyle mutlu görmek tüm ailelerin olduğu gibi bizim de en büyük hayalimizdi. Yüce Allah’a şükürler olsun ki; evladımızın mürüvetini görmeyi nasip etti. Düğün törenimize katılan tüm dostlarımıza gönülden teşekkür ederim. Katılamayıp tebrik için bizimle iletişime geçen herkesi en samimi duygularla selamlıyorum. Ve beni kırmayarak nikahımızı kıyan, okul arkadaşım Sayın Osman Zolan’a’da gönülden teşekkür ederim” şeklinde konuştu. Anıl Eczanesi’nin sahibi Damla Gündüz ve Beşiktaş Kongre Üyesi, İlke Eczanesi Sahibi Hasan Deniz Gündüz’e ömür boyu mutluluklar dileriz.

ECZACILAR DÜNYA EVİNE GİRDİ ECZACILAR DÜNYA EVİNE GİRDİ

Editör: Haber Merkezi