54 ülkenin katıldığı Bilek Güreşi Şampiyonasında Dünya ikincilik derecesine sahip olan Sefa Yıldırım ve Antrenörü Çetin Oğuz’u Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan ve vatandaşlar çiçeklerle karşıladı.

ÇİVRİL’İN GURURU SEFA DÜNYA İKİNCİSİ

Sefa Yıldırım ve Antrenör Çetin Oğuz’u Çivril belediyesinde misafir edip, ödüllerini takdim eden Başkan Niyazi Vural ; “Antrenörü olarak beraber yarıştınız. İnşallah nice sporcular yetiştirip böyle ödüller alırız. Ne kadar onurlansanız, gururlansanız az. İnşallah diğer çocuklarda böyle sporcu olacak. Allah başarılarını daim etsin. Bir örnek olması bizim için çok önemli. İnsanlar internette Çivril yazdıklarında asayişi, kavgası , uyuşturucusu çıkmasın. Dünya ikincimizin karşımıza çıkması bizi gururlandıracak bir tablo. Demek ki isteyince kazanılıyor. Çalışacaksın, gayret edeceksin.

ÇİVRİL’İN GURURU SEFA DÜNYA İKİNCİSİ

Çivril’de spor kültürü var. Voleybol kulübü kurduk. Onların başarılarını da burada beraber kutlarız, ödüllendiririz. Temennimiz bu. Gençlerimizi bu şekilde alkolden sigaran ve kötü alışkanlıklardan kurtaracağız. Sağlıklı yaşayacaklar. Onun için sporun önemi tekrar tekrar vurguluyoruz. Spor her yaşta yapılabilir. Aile olarak da sizi de tebrik ediyorum. Aileler çocuğunu başka yerlere göndermek istemez. Siz teşvik ettiniz, desteklediniz. Sizin yeriniz de ayrı.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi