Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Çivril Belediyesi Geleneksel Bayramlaşma Programı’nda belediye personeli ile bir araya geldi.

Belediye hizmet binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programına AK Parti Grup Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, AK Parti ilçe üyeleri, Muhtarlar, Belediye birim müdürleri ve personeller katıldı.

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural “Sevgili hemşerilerimiz bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın heyecanı içerisindeyiz. Rabbim kestiğimiz kurbanları kabul etsin. Kurban Bayramı mübarek olsun. Biraz önce de söylediğimiz gibi bizim siyasetteki gayemiz Sayın Başkanımızın da söylediği gibi daha güzel daha mutlu bayramları nasıl yaşarız onun için nasıl güzel bir ortam hazırlamamız lazım onun gayret düşüncesi içerisinde siyaset yapıyoruz. Tek düşüncemiz gayemiz bu. İnsanlığa, topluma hizmet etmek. Bu bayramda elimizden gelen bütün gayreti gösterdik. Sizlere güzel havadisler vermek istedik. İnşallah Çivril Belediyesi olarak Çivril halkımıza en güzel hizmeti vereceğiz. Sayın vekilimiz de Ankara da bağlantı konusunda bize yardımcı oluyor. Birlikte Çivril’imize, Çivrillimize hizmet etmek istiyoruz. Çivril’imize doğalgaz getirmek istiyoruz. Gölün kenarına parklar, bahçeler yapmak istiyoruz. Çivril’imizi turizm şehri haline dönüştürmek istiyoruz. Çiftçilerimizin, yediden yetmişe herkesin yüzünü güldürmek için çalışmalar yapacağız. İnşallah bu bayram güzelliklere vesile olur, Mutluluk getirir, huzur getirir, birlik ve beraberlik getirir.” Dedi.

Milletvekili Cahit Özkan; “Gönüllerin birbirine daha çok yaklaştığı, paylaşmanın, kardeşliğin, birlik beraberliğin doyasıya yaşandığı bir kurban bayramını da hep beraber idrak ediyoruz. Bayramımız hayırlı mübarek olsun. Ülkemiz, milletimiz, geleceğimiz için daha güzel günler için inşallah vesilesi olsun. Bu günlerde dargınlıkları ortadan kaldırmak, birlik beraberliği ve kardeşliği, dostlukları pekiştirmemiz gerekir. Bizim üzerimize bunlar vazife. Doğalgazımızla, turizmimizle, çiftçimiz, esnafımız, köylümüzle çok daha yüksek gelir elde edip inşallah refahı inşallah arttırmaya devam edeceğiz. Gönüllerin birbirine daha da çok yaklaştığı kurban bayramımızın sağlık huzur ve esenlikler getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi