Belediye yönetimi tarafından geçen dönem kiraya verilen Çamlık Sosyal tesisleri sözleşmenin fesh edilmesinden sonra yeniden Belediye bünyesinde faaliyet göstermeye başlayacak. Çivril Kent Hizmetleri Limited şirketi tarafından işletilecek tesislerde yöresel yemekler ve kafe hizmetleri verilecek.
Tesislerin yeniden Belediye bünyesinde hizmet vermesi nedeniyle Belediye başkanı Niyazi Vural Belediye meclis üyeleri ile tesislerde bir toplantı yaptı. Başkanı Niyazi Vural tesisin açılışı dolayısıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada“şahsa kiralanan bu yer yapılan görüşmelerden ve çalışmalardan sonra yeniden Kent Hizmetleri Şirketi bünyesinde hizmete başlayacağız. İlk konuklar olarak sizlerle birlikte olmak istedik” dedi.
ORTAK SEVDAMIZ ÇİVRİL
Konuşmasında Çivril yararına tüm meclis üyelerinin ortak kaygı taşıdığını ve bu düşünce ile bir çok çalışmaya destek verdiğine dikkat çekerek “biz bir aileyiz. Çivril Belediye meclis üyeleri olarak hangi siyasi parti mensubu olursak olalım ortak sevdamız Çivril. Bu noktada hiç kimsenin farklı düşünmediğini biliyoruz. Bu kapsamda Çivril yararına olan bütün projelerin bütün çalışmaların arkasında durdunuz, imzanızı attınız bundan sonra da atacağınızı biliyoruz.”

ÇAMLIK SOSYAL TESİSİ YENİDEN HAYAT BULUYOR

ARTIK TURİZMDEN DE PAYIMIZI ALMAMIZ GEREKİYOR
Çivril’in tarım ve hayvancılık şehri olduğunu belirten Başkan Niyazi Vural “Çivril yaşantının 5000 yıldır kesintisiz devam ettiği bir şehir olarak turizmden gerektiği kadar pay alması gerekiyor. Dönem turizm dönemi bizde Çivril olarak turizmden payımız düşeni nasıl alırız derdine düştük ve göreve geldiğimizden bu güne kadar da bu konu hakkında kafa yoruyoruz. Bu anlamda ileride projelerimizi yavaş yavaş faaliyete geçirerek Çivril’i turizmde merkez haline getireceğiz bunu da sizlerle birlikte yapacağız” dedi.
Bu tesis de atıl duran bir tesisi yeniden canlandıracaklarını ifade eden Başkan Vural; “Bizler burada da bir hareketliliği gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Çivril’imizin bu güzel manzaralarını seyretmek isteyen gerek sevgili hemşehrilerimizin gerekse dışarıdan gelen konuklarımızı buraya davet ediyoruz. Sizlerde Çivril’imizin güzelliklerini gittiğiniz, ulaştığınız yerlerde, sosyal medyalarınızda tanıtır ve anlatırsanız ilçemizi turizm cenneti haline getirmiş oluruz.” dedi.
Başkan Niyazi Vural’ın konuşmasının ardından Belediye Meclis üyeleri proje ve çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundular.
Çamlık Sosyal Tesislerinde yapılan toplantıya Belediye daire amirleri ve Belediye meclis üyeleri katıldı.

ÇAMLIK SOSYAL TESİSİ YENİDEN HAYAT BULUYOR
Editör: Haber Merkezi