Çivril’in farklı yerlerinde çekilen klip müziksever ve Çivrilliler tarafından büyük ilgi gördü.
Daha önce ‘Kutu Kola’ adlı eseri ile tanınan Çivrilli ses sanatçısı Adnan Aydemir ikinci eseri olanGünaydın Bitanem’e Çivril’de klip çekti. Söz ve müziği kendine ait parçanın klibinin, Çivril’in farklı yerlerinde ve Çivrilli isimlerle olması dikkatlerden kaçmadı.

Çakır’ sahne adıyla kendi müziğini yapan Çivrilli ses sanatçısı Adnan Aydemir ikinci şarkısı ‘Günaydın Bitanem’ yayına girdi. Müzik kanalları ve internet ortamında yayınlanan klip müzikseverlerden büyük ilgi gördü. Klip çekimlerine Çivril Belediyesi tarafından destek verildi. Çalışmalar bir haftada tamamlanırken Çivril’in tarihi ve turistik mekanları klipte ön plana çıkarıldı.
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Çivrilli ses sanatçısı Adnan Aydemir’e teşekkür eden Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, “Çivrilli sanatçımız Adnan Aydemir’in “Günaydın Bitanem” adlı şarkısının Çivril de çekilen klibi Youtube kanalında yayında. Değerli sanatçımızı ve klibin çekimini gerçekleştiren Tayyar Karabulut ve Hayati Eren’i bu başarılı çalışmasından dolayı ve Çivril tanıtımına verdikleri katkıdan dolayı tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi