Yaşanan sürecin ardından önce oluşturduğu yönetimi ile bir araya gelen Halil Ertuğrul şimdi ise mahalle başkanlarını belirledi.
Başkanlarını belirlediği mahallelere giden Halil Ertuğrul hem yeni başkanlarının rozetlerini taktı hem de mahalle sakinleri ile sohbet ederek istek ve şikayetlerini dinledi.
Mahalle Başkanlarından Balçıkhisar Mahallesinden Kamil Demir ile yola devam diyen Başkan Ertuğrul, Emircik Mahallesinde Doğan Koyuncu, Cumalar Mahallesinde İsmet Sarıkaya, Beydilli Mahallesinde Asım Akgün, Kavakalanı Mahallesinde Zafer Altundağ ile yola devam dedi.
Önceki dönem mahalle başkanlığı görevini yürüten Ersun Akkoyun’dan görevi devralan Ramazan Akkoyun Akdaş Mahallesinin yeni mahalle başkanı olarak rozetini takan Halil Ertuğrul, Özdemirci mahallesinde önceki dönem mahalle başkanlığı görevini yürüten Ömer Taş ile yola devam dedi.
Yine önceki dönem mahalle başkanlarından Bozdağ Mahalle Başkanı Feridun Menteş, Reşadiye Mahalle Başkanı Nurettin Kaplan, Karahacılı Mahalle Başkanı Enver Can ile yola devam diyen Başkan Ertuğlul, Işıklı Mahallesinden İbrahim Perk’e rozetini takarak başarılar diledi.

BAŞKAN ERTUĞRUL ‘YOLA DEVAM’ DEDİ

Editör: Haber Merkezi