Bisiklet festivalinde toplanan kitaplar Çivril’de bulunan okulların kütüphanelerine teslim edildi.

Çivril’de bu yıl 3. sü düzenlenen Bisiklet festivalinde toplanan yaklaşık 600 kitap ilçede bulunan iki okulun kütüphanelerine bağışlandı.

AKİDAK 600 KİTABI ÖĞRENCİ İLE BULUŞTURDU

AKİDAK tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Çivril Bisiklet festivaline katılan sporcu ve bisiklet severlerin bağışladığı 600 kitap, öğrencilerin okuması için Kızılcasöğüt ve Gürpınar mahallelerinde bulunan iki okula bağışlandı.

Dernek üyeleri ile birlikte Kızılcasöğüt ortaokulu ve Gürpınar Atatürk İlkokuluna giden AKİDAK başkanı Erkan Atila festivalde toplanan 600 kitabı okul müdürlerine teslim etti. Haziran ayında düzenlenen ve 3 gün süren festivale katılan her sporcudan Çivril’deki okulların kütüphanelerine bağışlamak için kitap istediklerini belirten Erkan Atila “festivale gelen her arkadaşımız getirdiği kitapları bize teslim etti. Biz de yaz tatili boyunca kitapları tasnif ettik. Biraz daha kitap topladık. Okulların açıldığı ilk hafta da Kızılsaöğüt ortaokulu ve Gürpınar Atatürk İlkokulu kütüphanelerine teslim ettik. Bisiklet ve Kitap kardeştir. Kitap en çok okullara yakışıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi