Pandemi öncesinde Babadağ, Buldan, Çal, Sarayköy ve Güney’de ilçe kongreleri yapılmış ilçe başkanları ve yönetimleri belirlenmişti. Ara verilmiş olan ilçe kongreleri kaldığı yerden devam ederken geçtiğimiz hafta sonu Bozkurt, Çardak, Honaz, Çameli, Acıpayam ve Serinhisar’da 7. Olağan ilçe kongreleri maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak gerçekleştirildi.
ÇİVRİL KONGREYE HAZIR
Pandemi dolayısıyla kongresini gerçekleştiremeyen ilçelerden biri olan Çivril’de AK Parti İlçe teşkilatı kongre hazırlıklarını tamamladı. İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve yönetimi düzenlenen toplantıda bir araya geldi. 13 Eylül Pazar günü yapılacak olan İlçe Kongresi hazırlıklarının tamamlandığını kaydeden Ertuğrul; “Pandemi dolayısıyla ara verilen Ak Parti 7. Olağan Kongre süreci yeniden başladı. 13 Eylül Pazar günü ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz. Saat 14.00’de Çivril pazaryerinde yapacağımız ilçe kongremizi tüm tedbirlerimizi alarak gerçekleştireceğiz. Yönetim kurulumuzla kongre öncesi son toplantımızı yaptık. ‘Çivril için inandığın yolda yürü’ sloganı ile yola çıktık. Desteğini esirgemeyen her zaman yanımda duran tüm değerli dostlarıma, tüm partililerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın.”ifadelerini kullandı.
BELLİ OLAN BAŞKANLAR
7. Olağan Kongre Sürecini tamamlayan 11 İlçe’de: Babadağ’da Suat Kaçamaz, Buldan’da Naci Çomuk, Sarayköy’de Volkan Gezen,Çal’da Yüksel Yılmaz, Güney’de Süleyman Tombal,Bozkurt’ta Mustafa Avcı,Çardak’ta Nazif Korkmaz, Honaz’da Mustafa Arık, Çameli’de Cengiz Yılmaz, Acıpayam’da Fikret Gümüş ve Serinhisar’da Cemal Kobaş AK Parti ilçe başkanı oldu.
Öte yandan ilçe kongreleri bu hafta sonu 12 Eylül Cumartesi günü Tavas, Kale ve Beyağaç ile 13 Eylül Pazar günü de Baklan, Çivril ve Bekilli ile devam edecek.

AK PARTİ ÇİVRİL İLÇE KONGRESİNE SAYILI GÜN

Editör: Haber Merkezi